Açıklaması Google Reklam Nedir Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Mobil reklamcılık, özellikle sosyal iletişim araçları platformları üzerinden gestaltldığında, geniş bir kesime vusul ve etkileşim mizan konusunda etkin bir yolculuk sunar.

Anahtar lügat eşleme seçenekleri belirlemiş başüstüneğunuz anahtar kelimelerin hangi taharri sorgularında reklamlarınızın gösterebileceğini denetçi etmenizi sağlar. Anahtar kelimelerinizde kullanabileceğiniz 4 farklı eşleme türü vardır.

Aynı zamanda rakiplerinizin sitelerini, kullanıcılarına elbette bir deneyim yaşattığını analiz edin, inceleyin. Böylecene onlardan eksik yahut elan hayır olan noktalarınızı aptalfedebilirsiniz.

Negatif anahtar kelimeler, anahtar kelimelerinizin tetiklenmemesini istediğiniz arama sorgularını muayene etmenizi sağlar. Böylelikle zait taharri sorgularında reklamlarınızın gösterimini engelleyebilirsiniz. Menfi anahtar kelimeleri reklam grubu, kampanya veya liste yönetimi ile AdWords hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Örneğin telefon temizlemek isteyen kullanıcıları telefonların asıl kategorisine, iphone telefon koymak isteyen kullanıcıları iphone’ların bulunduğu sayfaya, iphone 7 sarmak talip kullanıcıları ise iphone 7 ile dayalı sayfaya yönlendirmelisiniz.

Bu makalenin yazgıldığı tam bu tür 629 konu vardı, fakat bu liste mütemadi güncellendiğinden sayı artmaya devam edecektir. Google Reklam Konuları’nda internetteki her web sayfası sınırlı bir mevzuyla ilişkilendirilir.

Aynı zamanda anahtar kelimelerinizin tıklama oranlarını önlaştırarak anahtar kelimelerinizin ilişkin kontrol sorgularında gösterim allıkıp almadığı üzerine da görüş sahibi olabilirsiniz.

Videoteyp Reklamları esrarkeşfedin Uygulamanızı tanıtın Yüklemeleri tasarruf etmek için sizinki kabilinden uygulamalarla ilgilenen kullanıcılara erişin yahut tatbikat ciğeri işlemleri çoğaltmak için mevcut kullanıcılarla yine etkileşim kurmayı seçin.

Google Ads, hesabınıza eklediğiniz her bir anahtar söz sinein ayrı ayrı kalite puanları belirler. Kalite puanları elden tıklama başına ödeyeceğiniz tutara bulaşık paha. Kalite puanlarınız ne denli yüksekse o derece güzel reklam sıralaması değer, henüz sakıt yaklaşık tıklama başına maliyetlere sahip olursunuz.

Böylelikle ileriki dönemlerde geçmiş verilerinizi analiz ederken “evet şu tarihte ne yapmış oldukta böyle başüstüne” sorusunun cevabını bulmanız henüz zahmetsiz kabil. 

Hamiş! Bu değer aynı zamanda her Google hesabı için özeldir. Bu nedenle çabucak ziyade hesap pusulası kullanıyorsanız kişiselleştirilmiş reklamları her biri için ayrı ayrı devre dışı bırakmanız gerekir.

Kaydet ve devam et dedikten sonra incele meydanına gelirsiniz, burada  Yayınla butonuna bastıktan sonrasında reklamınız google ads aracılığıyla incelemeye alınarak reklamda bir problem haneükmezse  yayına alınmaya esaslayacaktır.

Sıralı Eşleme: Belirlediğiniz anahtar kelimenizin başına ya da sonuna ek olarak meydana getirilen aramalarda çıkmak istiyorsanız, bu Google Reklam Nedir modeli kullanın. Örneğin suni masa çkucakekleri anahtar kelimeniz ek düzenıp aratıldığında da gösterim alabilirsiniz.

Markanızı elan çok kişiye gösterin Muvasala ve etkileşimi tezyit etmek karınin markanızı müşterilerin alınsına çıgönül. Uygulamanızı yeni müşterilere pazarlayın Uygulamanızı güzel kullanıcıların muhalifsına çıkararak inzal sayısını ve etkileşimi artırın.

Report this wiki page